Клімкін закликав ЄС і G7 відправити до РФ своїх представників на засідання суду щодо Гриба

Клімкін закликав ЄС і G7 відправити до РФ своїх представників на засідання суду щодо Гриба

Фото: Адвокат Павла Гриба

За словами Клімкіна, світ "має бачити російське правосуддя в дії".

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін звернувся до країн ЄС, а також до G7 із проханням направити своїх представників на судове засідання в Росії у справі в Росії 19-річного українця Павла Гриба.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Терміново звернувся до країн ЄС&G7 направити представників на суд.засід у справі П.Гриба завтра. Світ має бачити рос. псевдоправосуддя в дії", - зазначив Клімкін.

Раніше повідомлялося, що ув’язненого в Росії 19-річного українця Павла Гриба не привозитимуть на судове засідання, що відбудеться завтра, 7 листопада, але він вийде у ефір через скайп. Так, за два місяці російська сторона так і не надала родичам дозвіл відвідати хлопця. І їм геть нічого не відомо про його теперішній стан здоров`я. 

Нагадаємо, Павло Гриб зник 24 серпня у Білорусі. Хлопець поїхав до міста Гомель на зустріч з дівчиною, з якою познайомився в соціальних мережах. Пізніше стало відомо, що він перебуває у слідчому ізоляторі російського міста Краснодар. У нього почалися проблеми зі здоров’ям, однак українських лікарів до нього не допустили. Тривалий час було невідомо, у чому саме підозрюють Павла, але згодом повідомили, що Гриб з дівчиною нібито обговорювали підрив школи.

Українцю Павлу Грибу стає гірше від ліків, прописаних російськими медиками

Українцю Павлу Грибу стає гірше від ліків, прописаних російськими медиками

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація