Кохана Лещенка розповіла про гонорари, які допомогли парі купити елітну квартиру

Кохана Лещенка розповіла про гонорари, які допомогли парі купити елітну квартиру

Фото: Вконтакте/Настя Beauty

Анастасія Топольська після розлучення з чоловіком стане співвласником квартири.

Діджей Анастасія Топольська, яка дала грошей своєму бойфренду і народному депутату Сергію Лещенку на придбання квартири вартістю 7,5 млн грн, заробляє від 2 до 7 тисяч євро за один виступ.

Про це вона розповіла Фактам ICTV.

Журналісти цього сайту підрахували, що за 29 концертів, які у Топольської заплановані до кінця року, вона може заробити від 58 до 203 тисяч євро.

Кохана Лещенко сказала, що виділила своєму бойфренду величезну суму грошей, тому що довіряє йому.

"У нас буде сім'я. Нам про нас все зрозуміло. І я йому довіряю. Я довіряю йому все, що завгодно. Наші відносини зовсім іншого рівня. Між нами немає таємниць, підозр. Все дуже і дуже прозоро і по-справжньому", - сказала вона.

Анастасія Топольська зараз перебуває в процесі розлучення зі своїм чоловіком Анатолієм Топольським. За її словами, після того, як вона отримає розлучення, стане співвласником квартири разом з Сергієм Лещенком.

Нагадаємо, раніше журналіст Андрій Дзіндзя повідомив, що нардеп Сергій Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. Він опублікував копію відомості з держреєстру майнових прав на нерухоме майно, в якій зазначено, що Лещенко купив квартиру площею 192 квадратних метра в серпні цього року.

У свою чергу, політик пояснив, що квартира була куплена за частину заощаджень як співзасновника "Української правди", позику від засновника УП Олени Притули і гроші його коханої – Анастасії Топольської. Пізніше нардеп закликав НАБУ перевірити угоду купівлі нерухомості. Тим часом ЗМІ опублікували дані про все майно Лещенка.

Зазначимо, що телеканал ICTV, з яким поспілкувалася Топольська, належить олігарху Віктору Пінчуку. Сергій Лещенко був постійним гостем заходів, які він організовував, у тому числі самітів у Давосі, куди теперішній нардеп літав у пулі журналістів.

Нардепи вимагають перевірити законність купівлі квартири Сергієм Лещенком за 7 з половиною мільйонів

Нардепи вимагають перевірити законність купівлі квартири Сергієм Лещенком за 7 з половиною мільйонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація