Коломойський натякнув, кому може бути вигідний підпал будинку Гонтаревої

Коломойський натякнув, кому може бути вигідний підпал будинку Гонтаревої

Фото: УНІАН

Бізнесмен прокоментував спалення будинку ексглави НБУ.

Український бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що підпал будинку колишньої очільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої може бути вигідний їй самій.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на переписку з Коломойським.

"Тепер, скоріш за все, її не видадуть. Тож думайте самі", – зазначив бізнесмен.

У Гореничах спалили будинок колишньої очільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої

У Гореничах спалили будинок колишньої очільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої

Нагадаємо, вночі проти 17 вересня було підпалено будинок Гонтаревої під Києвом. Як повідомила ексглава НБУ, у її помешкання кинули пляшки із запальною сумішшю. Будинок згорів вщент.

Як повідомлялося раніше, наприкінці серпня Валерію Гонтареву на пішохідному переході в Лондоні збив автомобіль. Ексчиновниця отримала переломи кісток стопи і перебуває у лікарні.

Потім у Києві в ніч проти 5 вересня згорів автомобіль Audi А7, який зареєстрований на невістку Гонтаревої, яку також звуть Валерія.

В одному з інтерв'ю бізнесмен Ігор Коломойський запропонував: "Вона сказала, що навіть попри запити, запити та вимоги допиту в Генпрокуратурі, чи хто її викликав, вона не збирається нікуди їхати. Так, я сказав, що, може, вона не хоче їхати в якомусь примусовому порядку, — екстрадиція, ще щось. Я сказав, що ми вивеземо просто приватним порядком: надамо приватний борт і привеземо її".

Своєю чергою Гонтарева заявила, що вважає заяву Коломойського про намір привезти її в Україну приватним порядком "кіднепінгом".

За словами бізнесмена, викрадати колишню главу НБУ не збирається. "Навіщо мені її викрадати? Для чого? Одружитися з нею таємно?" - пожартував він, зазначивши, що Гонтарева "розповідає казки і робить з себе героїню".

"Нічого вона не злякалася і нічого вона не боїться... А де ви бачили, щоб, якщо людині щось загрожувало, вона про це відкрито заявляла в інтерв'ю, ще й провідним виданням? Нехай вона спить спокійно", - резюмував Коломойський.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Підпал будинку Гонтаревої
Наступна публікація