Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського

Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського

Фото: УНІАН

Бізнесмен зізнався, що планував це зробити після першого туру, але потім передумав.

Бізнесмен Ігор Коломойський повернеться в Україну, якщо в другому турі виборів президента перемогу здобуде Володимир Зеленський. Про це заявив сам підприємець, повідомляє Радіо Свобода.

"У мене були плани повернутися в Україну між першим і другим туром, ще до першого туру. Але у зв'язку з тим, що така гостра політична боротьба, і щоб не вносити сум'яття, переполох, тому я вирішив тут спокійно відсидітися і не нервувати нікого в Україні", - пояснив Коломойський, який перебуває в Ізраїлі, куди він перебрався зі Швейцарії за сімейними обставинами.

Ігор Коломойський прокоментував рішення суду у Лондоні щодо арешту його активів

Ігор Коломойський прокоментував рішення суду у Лондоні щодо арешту його активів

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація