Коломойський розповів, хто міг оприлюднювати записи його телефонних розмов

Коломойський розповів, хто міг оприлюднювати записи його телефонних розмов

Фото: facebook.com/svyatoslav.oliynyk

Бізнесмен вважає, що його записували спецслужби.

Підприємець Ігор Коломойський заперечив власну причетність до публікації записів телефонних розмов за його участі. Це бізнесмен зробив в інтерв’ю BIHUS info.

Він припустив, що можуть існувати записи його телефонних розмови із майбутнім президентом України Володимиром Зеленським. "Може бути", - сказав Коломойський. "Треба у Льовочкіна спитати", - додав бізнесмен.

Ігор Коломойський вперше прокоментував ситуацію навколо націоналізації "Приватбанку"

Ігор Коломойський вперше прокоментував ситуацію навколо націоналізації "Приватбанку"

За його словами, саме ця людина може стояти за публікаціями записів. "Я вважаю, що це він власник картотеки. Я раніше думав або Льовочкін, або Пінчук, але мені здається, Льовочкін", - пояснив підприємець. "У мене немає, я їх не роблю", - заявив Коломойський. Водночас він зізнався, що не з’ясовував цього під час особистого спілкування з Льовочкіним. "А якщо навіть воно в нього – він не скаже. Чого дурні питання ставити", - пояснив бізнесмен.

"Не на мене – в нього на всіх є. Це ж картотеку не він там записував, це СБУ записувало. Може, і зараз записують, тільки ж зараз ніхто не користується звичайним GSM-зв’язком. А що мені приховувати? Я як розмовляв, так і розмовляю. Ті розмови, які я не хочу, щоби хтось чув чи записував – я по іншому зв’язку спілкуюся", - розповів Коломойський.

Також у цьому інтерв’ю Коломойський заперечив існування планів помсти Петру Порошенку, термін президентства якого добігає кінця, та екс-главі Нацбанку Валерії Гонтаревій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація