Коломойський вважає, що його відставка не є ознакою боротьби з олігархами

Коломойський вважає, що його відставка не є ознакою боротьби з олігархами

Коломойський переконаний, що процес "деолігархізації" суспільства має йти законодавчим шляхом.

Екс-голова Дніпропетровської ОДА заявляє, що у нього не було конфлікту з президентом.

Екс-голова Дніпропетровської облдержадміністрації і бізнесмен Ігор Коломойський не вважає, що його відставка є ознакою боротьби президента України Петра Порошенка з олігархами.

"Я не вважаю мою відставку і ті події, які відбулися, боротьбою президента Порошенка з олігархами, "деолігархізацією" суспільства. Тому що не було боротьби Порошенка з губернатором Коломойським. Був конфлікт інтересів всередині самого Коломойського. Певний дуалізм особистості, який, я вважаю, благополучно вирішився", - сказав Коломойський в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

При цьому екс-голова Дніпропетровської ОДА зазначив, що не збирається займатися "полюванням на олігархів" і не рекомендує це робити іншим.

"Питання олігархізації суспільства не вирішується помахом шаблі чи сокири. Цей "гордіїв вузол" треба розв'язати, а не розрубати. Тому я б порадив вам не передчувати якісь "деолігархізацийні" процеси і не шукати нових жертв", - сказав Коломойський.

На його думку, процес "деолігархізації" може йти тривалий час, він повинен носити законодавчий характер і має дати оцінку тому, що відбувалося в Україні останні 23 роки.

"Якщо ми дамо правильну оцінку, ми помітимо свої помилки, як суспільства і як держави Україна. Коли ми зрозуміємо, у чому полягали ці помилки, у чому були зловживання, а у чому відверті злочини, тоді ми зможемо спокійно їх виправити і знайти правильний шлях", - впевнений Ігор Коломойський.

Нагадаємо, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський пояснив, чому вирішив піти у відставку.

Відставка Коломойського не є «початком деолігархізації» влади

Відставка Коломойського не є «початком деолігархізації» влади

Повʼязані теми:

Наступна публікація