Комітет Ради через атаку бойовиків біля Золотого збирається на закрите засідання - ЗМІ

Комітет Ради через атаку бойовиків біля Золотого збирається на закрите засідання - ЗМІ

Фото: УНІАН

Оголошення про це розміщене на дошці перед входом у зал засідань ВР.

У зв'язку із жорстокою атакою бойовиків поблизу Золотого вранці 18 лютого на засідання збирається комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвитку. Воно має відбутися у закритому режимі та без журналістів сьогодні, 19 лютого. 

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на свого кореспондента.

За інформацією видання, повідомлення щодо закритого засідання розміщене на дошці оголошень біля входу до зали засідань Ради. На ньому ж, як зазначається, планується обговорити загострення ситуації на окупованому Донбасі.

"Засідання комітету 19 лютого 2020 року буде проходити у закритому режимі (без присутності представників ЗМІ)", - сказано в оголошенні.

На сайті самої ж Ради жодної інформації про це зібрання немає. Однак одне із засідань, яке було заплановане на 15:00, перенесено на 2 березня.

Видання пише, що, за попередньою інформацією, засідання Комітету з питань нацбезпеки проходитиме за участю голови Міністерства оборони Андрія Загороднюка та начальника Генерального штабу.

Нагадаємо, від 5-ї години ранку 18 лютого йшов інтенсивний бій між бойовиками та українськими військами в районі Золотого, Оріхово та Новотошківки. В штабі ООС заявили, що станом на 10:20 ранку бій закінчився. У результаті ранкової кривавої атаки бойовиків поблизу Золотого на Донбасі загинув 22-річний український військовослужбовець Максим Хитайлов. Боєць входив до 72 Окремої механізованої бригади ЗСУ. 

Тіло загиблого під Золотим бійця - досі в бойовиків

Тіло загиблого під Золотим бійця - досі в бойовиків

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація