Комітет Ради підтримав постанову про звільнення Супрун

Комітет Ради підтримав постанову про звільнення Супрун

Фото: УНІАН

Рішення ухвалене одностайно.

Комітет з питань охорони здоров'я підтримав постанову про звернення до Кабінету міністрів з вимогою звільнити виконувачку обов'язків міністра охорони здоров'я Уляну Супрун і її заступника Олександра Лінчевського.

Про це під час засідання комітету у вівторок заявила глава комітету, народний депутат Ольга Богомолець, пише РБК-Україна.

"Постанова про нездатність правового статусу керівництва Міністерства охорони здоров'я України, невідповідність займаним посадам і звернення до Кабінету міністрів України про звільнення з займаних посад першого заступника міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун і заступника міністра охорони здоров'я України Олександра Лінчевського №8587. Одноголосно проголосовано", - заявила Богомолець.

Профільний комітет парламенту вже рекомендував Раді ухвалити звернення до Кабміну про відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Відповідне рішення було ухвалене у квітні.

Кабмін призначив Супрун в.о. глави МОЗ з 1 серпня 2017 року. Вона прийшла в МОЗ на посаду заступника міністра за кілька днів до цього. За Супрун в Україні була розпочата реформа охорони здоров'я за принципом "гроші йдуть за пацієнтом".

Супрун заявила, що транспортування пацієнтів повинно відбуватися тільки ногами вперед

Супрун заявила, що транспортування пацієнтів повинно відбуватися тільки ногами вперед

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація