Комітет Ради рекомендував звільнити Гончарука

Комітет Ради рекомендував звільнити Гончарука

Фото: УНІАН

Очікується, що окрім прем’єр-міністра Олексія Гончарука, будуть також змінені понад 10 міністрів.

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував депутатам прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Нагадаємо, наприкінці лютого президент України Володимир Зеленський скликав позачергове пленарне засідання Верховної Ради України на 16:00 4 березня 2020 року. Він закликав Раду ухвалити кілька законів та ратифікаційних документів, заслухати звіт керівників силових структур, а також здійснити кадрові перестановки в уряді.

Під час засідання фракції "Слуга народу" ввечері 3 березня президент Зеленський озвучив список міністрів на звільнення та кандидатів на їхню посаду. Очікується, що окрім прем’єр-міністра Олексія Гончарука, будуть також змінені понад 10 міністрів, а декілька міністерств планується розділити.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура опублікував фото заяви Олексія Гончарука про звільнення з посади прем'єр-міністра України.

Фото: Олександр Качура

 За інформацією іншого нардепа від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка, у парламенті вже зареєстрували заяву та готові голосувати.

Новий уряд та його очільника можуть представити на позачерговому засіданні Верховної Ради

Новий уряд та його очільника можуть представити на позачерговому засіданні Верховної Ради

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація