Корбан розповів, які закони України порушив

Корбан розповів, які закони України порушив

Корбана змушують залишити Україну

Екс-чиновника змушують залишити Україну.

Колишній заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан заявив на своїй сторінці в Facebook про порушення норм українського законодавства.

"Так! Я порушував закон. Я робив це багато разів. Робив цілком свідомо і деколи навіть зухвало. Я порушував закон, коли був змушений поставити вантажівки на рейки для того, щоб потяги з Донецька, набиті сепарами, не могли доїхати до Дніпра", - написав він.

Екс-чиновник зазначив також, що порушував закон, коли в травні 2014 року завантажував виборчі бюлетені до десяти ритуальних авто для розвезення їх по округах чотирьох районів Донецької області, щоб вибори президента відбулися на території всієї країни.

"Я порушував закон, коли віддавав накази під особисті гарантії без закордонних паспортів відправляти наших поранених чартером до Литви на реабілітацію. Я порушував закон, коли вів переговори з ватажками сепаратистів про обмін пораненими і полоненими і допуск на окуповані території волонтерів, які забирали тіла наших загиблих бійців. Я порушував закон, коли в жорсткій формі вимагав у колишнього міністра оборони Гелетея віддати наказ про виведення наших військ з-під Іловайська", - повідомив Корбан.

Громадський діяч також додав, що чинив тиск на місцевих силовиків для того, щоб вони виконували свої прямі обов'язки з боротьби з агентами впливу, диверсантами, терористами, корупціонерами Віктора Януковича та розслідування злочинів проти Майдану.

При цьому Геннадій Корбан додав, що багато високопоставлених діячів змушують його залишити країну, звинувачуючи в порушенні закону. "Так ось, я нікуди не поїду. На ці звинувачення я відповідаю: коли до вашого дому вривається грабіжник, ґвалтівник і вбивця - ви стріляєте на ураження. Хоча за законом перший постріл у повітря. Так! Я порушував закони, але не Заповіді. І якщо судити мене - то по суті, і по совісті. А ті, хто нібито живуть за законами, але порушують Заповіді - нехай за законом і дадуть відповідь", - констатував Геннадій Корбан.

 

Уважаемые друзья и подписчики! Хочу сделать признание, которого от меня давно все ждут.Очень часто мне задают вопрос:...

Posted by Gennady Korban on 20 квітня 2015 р.

Раніше Корбан опублікував списки людей, причетних до грабунків в особливо великих розмірах: "Як і обіцяв, починаю публікувати дані за фактами розкрадання в особливо великих розмірах, чим торгували в Дніпропетровську люди Вілкула - Романенко і його підручний Величко".

Повʼязані теми:

Наступна публікація