Королевська вирішила, що за відставку уряду потрібно голосувати кнопкою "проти"

Королевська вирішила, що за відставку уряду потрібно голосувати кнопкою "проти"

Фото: УНІАН

Депутат поскаржилася, що натиснула не на ту кнопку.

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська під час голосування за відставку уряду Яценюка проголосувала кнопкою "проти". За її словами, вона зробила це помилково.

"Це жах, я вирішила, що за відставку потрібно голосувати кнопкою" проти ". Я проти цього уряду! Подала до секретаріату заяву, що я за відставку уряду!", - написала Королевська на своїй сторінці в Facebook.

 

Это кошмар, я решила, что за отставку нужно голосовать кнопкой "против" ((( Я против этого правительства!!!Подала в секретариат заявление!!! Что Я - ЗА отставку правительства!!!!!!

Опубліковано Nataliya Korolevskaya 16 лютого 2016 р.

Нагадаємо, Верховна Рада не змогла відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку, хоча до цього визнала незадовільною його роботу. Відповідна постанова набрала всього 194 голоси.

Раніше президент України Петро Порошенко закликав Арсенія Яценюка подати у відставку. Він запропонував переформатувати склад уряду на основі діючої коаліції у складі "БПП", "Народного фронту", "Самопомочі" і "Батьківщини". Порошенко переконаний, що призначення в Кабмін повинні проходити за участю і підтримки всіх фракцій коаліції на технократичній реформаторської основі з фахівців, позбавлених політичних впливів і лобістських інтересів.

Для відставки уряду забракло голосів

Для відставки уряду забракло голосів

Повʼязані теми:

Наступна публікація