Коровченко програв черговий суд, - адвокат Офіційно

Коровченко програв черговий суд, - адвокат

Фото: УНІАН

Остаточні результати по даному округу стануть відомі вже найближчим часом.

Чернігівський окружний адміністративний суд задовольнив позов кандидата Приходько Бориса Вікторовича до Окружної виборчої комісії 210 округу про визнання дій протиправними щодо встановлення підсумків голосування і про визнання голосування на виборчій дільниці геріатричного пансіонату недійсним, з огляду на масові фальсифікації. Про це стало відомо зі слів адвоката Миколи Торбеєва.

Дане рішення означає, що вибори на виборчій дільниці геріатричного пансіонату, враховуючи доведені факти фальсифікації, визнані недійсними, а відповідно Коровченко позбувся виборчої дільниці, завдяки якій він сфальсифікував результат і лідирував у виборчих перегонах.

"Не дивлячись на всі спроби Коровченко вплинути на хід виборів та судових процесів, рішення суду - визнати вибори недійсні по даній ділянці. Коровченко розумів, що без фальшивих голосів з цієї ділянки він програє вибори, саме тому його люди намагалися дискредитувати подані нами докази в рамках судового процесу. Це не перший і не єдиний випадок. На жаль, деякі "політики" продовжують діяти методами з 90-х. Але ми не сумнівалися, що демократія і Закон отримають перемогу і суд прийме чесне рішення, виходячи з усіх представлених доказів фальсифікації", - сказав адвокат Приходько, Микола Торбеєв.

Під час слухання по даній справі колегія суддів ознайомилася з показаннями свідків, які розповіли про те, як проходили вибори в пансіонаті.

"Бюлетень я отримував, але не голосував. У мене його забрали і, напевно, проголосували так як потрібно було, а не як я хотів. Коли я став про це розповідати журналістам, мені почали погрожувати невідомі особи", - розповів один зі свідків. Остаточні результати по даному округу стануть відомі вже найближчим часом.

Наступна публікація