"Крики, воплі і гра на публіку". Холодницький звинуватив Ляшка у влаштовуванні шоу у САП

"Крики, воплі і гра на публіку". Холодницький звинуватив Ляшка у влаштовуванні шоу у САП

Фото: Getty Images

Він наголосив, що прокуратура за рейтингами не ганяється і вимагає дотримання законодавства.

Головний антикорупційний прокурор Назар Холодницький заявив, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко влаштував шоу і не надав жодної інформації у справі щодо статків.

Про це керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури сказав, коментуючи візит Ляшка до САП, передає Українська правда.

"Якщо є підозра на незаконне збагачення, то, будь ласка, покажи принципову позицію – і надай інформацію, яка спростовує всі ці факти. А робити оці шоу – я впевнений, що це шоу не додасть рейтингу ні йому, ні його політичній силі", – сказав Холодницький.

За його словами, Ляшко вибрав "шоу і цирк", але прокурори САП і детективи НАБУ "не будуть вестися на ці провокації".

"Він інформації жодної не надав – це були якісь записи на папері A4, (написані) власноруч, такі, як темники… Коли буде офіційне депутатське звернення, з викладенням фактажу – а не просто голослівно, тоді буде відповідна реакція. Поки що це було просто крики, воплі і гра на публіку", – сказав керівник САП.

Нагадаємо, Ляшко заявив, що придбав будинок за 15 мільйонів гривень у кредит. Ляшко відкинув усі звинувачення щодо його незаконного збагачення, зокрема, щодо придбання ним будинку за 15 млн грн. Він також зауважив, що поки не заплатив за будинок, тому що відповідно до умов договору, який був укладений, він купив його на виплат.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Національного антикорупційного бюро провадження за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшка.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко купив будинок і дві земельні ділянки вартістю 15 мільйонів у смт Козин Київської області. Йдеться про будинок площею 550 кв.м. і дві земельні ділянки загальною площею 0,6 га. 

Зазначимо, що головний радикал Олег Ляшко на допиті у Національному антикорупційному бюро України облаяв детективів та прокурора

Повʼязані теми:

Наступна публікація