Ламав двері та шкрябав авто. Нардеп Парасюк поскандалив з "опозиціонером" Вілкулом

Ламав двері та шкрябав авто. Нардеп Парасюк поскандалив з "опозиціонером" Вілкулом

Володимир Парасюк / Фото: УНІАН

Численні камери зняли сварку на відео.

Між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком та нардепом від "Опозиційного блоку" Олександром Вілкулом після ефіру на телеканалі "112 Україна" сталася бійка. Численні камери зняли цей момент на відео.

Конфлікт між політиками назрівав ще в прямому ефірі. Кажучи про конфлікт на сході України та події на Майдані Парасюк просив Вілкула "добирати слова". Останній, своєю чергою, натякнув, що його колега "слаборозвинений імбецил з освітою в 8 класів".

Так, одразу після закінчення ефіру Парасюк спробував прорватися до Вілкула, однак його зупинила охорона нардепа. Потім Парасюк намагався заблокувати Вілкула в приміщенні телеканалу, обізвавши його "кремлівської повією" і влаштувавши конфлікт з охоронцями опонента. Однак Вілкулу все одно вдалося вийти на вулицю іншим шляхом.

Пізніше Парасюк заблокував автомобіль охорони Вілкула і влаштував перепалку на стоянці.

"Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене і моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Відбулася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз напевно на ній залишимо багато повідомлень", - заявив Парасюк.

Парасюк пошкодив машину Вілкула, намагаючись виламати двері його транспортного засобу, а також вицарапавши "повідомлення" на капоті авто.

Парасюк також почав сваритися з водієм машини Вілкула. Він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО.

"Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас. Тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш", - заявив Парасюк.

Парасюк також лаявся з охоронцями Вілкула, допитуючись, чи є в них зброя та навіщо вона їм. Потім він не давав охоронцям поїхати з місця події.

Також Парасюк заявляв, що Вілкула треба депортувати з країни.

"Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не залишилося і його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою? Напевно зараз будуть кричати, що бандерівці напали на ідеолога російського світу в Україні. Канали російські мене покажуть. Нехай показують і бояться. і знають, що Вілкула треба просто депортувати. А завтра буде ВР. Ми його все одно спіймаємо і відправимо на Донбас ".

Нагадаємо, раніше, 5 червня, позафракційний нардеп Володимир Парасюк кинувся із кулаками до сектору "Опозиційного блоку". Нардеп вказаної політсили Дмитро Колєсніков розкритикував мера Львова Андрія Садового за неспроможність вирішити проблему на Грибовицькому сміттєзвалищі, та звинуватив в участі в корупційних схемах.

Емоційний Парасюк підбіг до парламентаря і намагався зупинити його промову. Після цього у сектору сталася бійка. Парасюку розбили ніс, а одіозний Юрій Бойко, тим часом, усміхнено дивився на те, що відбувається. У сутичці брали участь ще кілька депутатів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація