Ландік знову відправив свою жертву до лікарні

Ландік знову відправив свою жертву до лікарні

Ландік заявляє, що "прокуратура прикриває попу міліції" / Фото: Неделя

Суд відмовився відпускати скандального депутата Луганської облради під заставу.

Суддя у справі Романа Ландіка Олена Попова відмовилася задовольнити клопотання його захисту про звільнення підсудного під заставу.

Крім того, суддя не задовольнила клопотання щодо додаткового розслідування справи прокуратурою, тому що, на думку Олени Попової, прокуратура не може встановити додаткових фактів.

"Прокуратура зараз прикриває попу міліції. Але Європейський суд все вирішить", - заявив Роман Ландік.

Також він сказав, що запрошує на засідання Європейського суду нардепа від КПУ Спиридона Кілінкарова, нардепа від БЮТ Анатолія Ягоферова, а також єврокомісара у якості глядачів: "Хай подивляться, як мене судять".

Також захист Ландіка клопотав перед судом про те, щоб викликати в суд другу поняту Лобзеву, яка була присутня на момент слідчих дій в "Баккара", дільничного інспектора Бея, про додатковий допит директора "Баккара" Артема Цюндіка та представника другої слідчої групи, яка займалася опитуванням свідків інциденту, на прізвище Муклич.

Зазначимо, що суд частково задовольнив клопотання сторони захисту - в частині організувати додаткове опитування Артема Цюндіка і другої понятої.

До речі, Марії Коршуновій стало погано і її забрала "швидка допомога". Постраждалу госпіталізували до 3-ї міськлікарні. Bона не витримала звинувачень Ландика і вибігла з залу суду.

Тим часом, у суді оголошено перерву до понеділка, 19 грудня 2011 року.

Нагадаємо, сьогодні, 16 грудня, підсудний Роман Ландік встиг вимагати для себе смертної кари, звинуватити своїх однопартійців у зраді та порівняти свій процес зі справами Тимошенко й Луценка. Крім того, він просив видалити із залу суду "міліціонера в цивільному" та погрожував судді Європейським судом.

Також на початку засідання адвокати підсудного винесли на розгляд суду низку клопотань. Одне з них - звільнення Ландіка під заставу.

Більш детально про попередніх засіданнях можна почитати тут.

Читайте також:

Ландіка пропонують викупити під заставу

Ландік порівняв себе з Тимошенко, бо сидить і "також Володимирович"

Коршунова втекла з суду через образи Ландіка

Ландік попросив у судді для себе розстріл або психушку

Повʼязані теми:

Наступна публікація