Лещенко запевняє, що полетів до Тбілісі офіційно

Лещенко запевняє, що полетів до Тбілісі офіційно

Фото: Демократичний Альянс/Facebook

Нардеп відвідає конференцію МакКейна та зустрінеться з генсеком НАТО.

Народний депутат Сергій Лещенко у Тбілісі відвідає конференцію, організатором якої виступив Центр міжнародного лідерства і досліджень економічної політики Інституту Маккейна в Грузії. Про це нардеп повідомив у коментарі ТСН.

Крім того Лещенко зауважив, що зустрінеться з генсеком НАТО, який перебуває у Грузії з дводенним візитом.

"У Тбілісі на конференції Інституту МакКейна. У другій половині дня зустрічаюсь з генеральним секретарем НАТО Столтенбергом. Свою відсутність у Раді оформив офіційно", - повідомив Лещенко.

Нардеп зазначив, що відрядження не оформлював, оскільки у пленарний тиждень цього зробити неможна. Тому депутат взяв одноденну відпустку за власний рахунок.

Нагадаємо, журналіст Андрій Дзиндзя повідомив, що Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. Сам нардеп пояснив, звідки має кошти на елітне житло в центрі столиці. Однак, ЗМІ та політики продовжують обговорення – чи відповідають оприлюднені Лещенком дані дійсності та чи немає у купівлі квартири корупційної складової.

Про те, що нардеп полетів до Тбілісі, повідомив його колега за парламентом Павло Пинзеник, якому передали фото Лещенка на борту. 

У соцмережах здійнявся галас через купівлю нардепом Лещенко величезних апартаментів

У соцмережах здійнявся галас через купівлю нардепом Лещенко величезних апартаментів

Повʼязані теми:

Наступна публікація