Левченко розповів, навіщо запалив у ВР димову шашку

Левченко розповів, навіщо запалив у ВР димову шашку

Фото: УНІАН

Одну шашку із Семенченком він протестував у туалеті парламенту.

Позафракційний депутат Юрій Левченко розповів, що запалив димову шашку 6 жовтня в сесійній залі парламенту, щоб завадити голосуванню за президентський законопроект щодо реінтеграції Донбасу.

Про це пише Громадське. 

«Димова шашка була для одного питання — щоб зробити все можливе, щоб зірвати голосування за ганебний законопроект 7164», — сказав він.

Він уточнив, що хотів запустити дим до сесійної зали, щоб її евакуювали і депутати не змогли за законопроект проголосувати.

Парламент розгляне законопроект президента про деокупацію Донбасу

Парламент розгляне законопроект президента про деокупацію Донбасу

Він також додав, у разі спроби притягнути його до відповідальності, він голосуватиме за зняття з себе недоторканності.

Левченко також пояснив, що у туалеті з Семеном Семенченком він тестував одну з шашок, бо не хотів непередбачуваних наслідків.

Шашку кинув саме нардеп від "Свободи" Юрій Левченко

Як відомо, "Свобода", "Батьківщина" та "Самопоміч" виступають проти документів щодо Донбасу, які були ухвалені сьогодні. Рада проголосувала за законопроекти, які визначають подальше майбутнє окупованої частини. Так, в першому читанні ухвалено президентський законопроект про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях (№7163). Також Рада подовжила дію особливого статусу ОРДЛО законопроекту 7164 "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Повʼязані теми:

Наступна публікація