Литвин думає, що депутати вже "принюхалися" і в Раді діятиме принцип "солоного огірка"

Литвин думає, що депутати вже "принюхалися" і в Раді діятиме принцип "солоного огірка"

Литвин вважає, що цього політичного сезону протистояння в Раді буде не таким гострим / Фото: https://www.facebook.com/vm.lytvyn

Водночас колишній спікер каже, що виключати протистояння між політиками не можна.

Протистояння у новому політичному сезоні в Верховній Раді не виключено, але депутати вже "притерлися" і тому ситуація може бути більш спокійною.

Таку думку висловив екс-голова Верховної Раді, а нині позафракційний депутат Володимир Литвин в ефірі "5 каналу".

"Цілком очевидно, що виключати протистояння не можливо. Я розумію, що це нецікаво тим, хто хоче видовищ замість хліба. Разом з тим, я думаю, що Верховна Рада вже "притерлася", депутати "принюхалися" один до одного", - каже Литвин.

Тому, на його думку, вже діятиме "принцип солоного огірка".

"Якщо свіжий огірок вкинути у бочку з засоленими огірками, він через деякий час стане таким же. Я б просив, щоб мої колеги не ображалися", - пояснив Литвин.

До того ж, вважає екс-спікер, депутати вже не розуміють, які вони висували ініціативи. Та й жодну з них не довели до логічного завершення. "Відтак наступило відповідне розчарування", - вважає Литвин.

Нагадаємо, згідно до календарного плану, за п'ять місяців роботи у народних депутатів відбудеться лише 36 пленарних засідань. Решту часу депутати будуть працювати в комітетах і з виборцями. Відпочивати ж парламентарії будуть більш 50 днів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація