Лобіст Кремля. Геращенко прокоментувала заяву італійського міністра щодо Криму та Революції Гідності

Лобіст Кремля. Геращенко прокоментувала заяву італійського міністра щодо Криму та Революції Гідності

Фото: pixabay.com

Депутат прогнозує наполегливі спроби зняти європейські санкції з Росії.

Віце-спікер ВР та член української делегації в ПАРЄ Ірина Геращенко відзначила зростання проросійського лобі в уряді Італії. Про це вона написала у своєму Facebook після скандальної заяви міністра внутрішніх справ Італії.

"В Італії до влади прийшла коаліція, в угоді якої записано - скасування санкцій ЄС проти РФ. Й лобісти Кремля зроблять все, аби зняти санкції, вони перевірятимуть ЄС на міцність", - пише Геращенко.

Депутат зазначає, що українській стороні та нашим союзникам доведеться докласти чимало зусиль, аби європейські санкції не зняли з Росії.

"Нас чекає непроста осінь і зима, владі, нашим дипломатам знадобиться чимало сил, аби продовжити з ЄС діалог щодо політики санкцій, які прив‘язані до виконання РФ мінських угод", - наголосила нардеп.

В стрічці нова зрада- міністр ВС Італії підтримав кримський « референдум» й посмів брудні слова про Революцію Гідності....

Опубліковано Iryna Gerashchenko П'ятниця, 20 липня 2018 р.

Нагадаємо, голова МВС Італії Маттео Сальвіні заявив, що вважає Крим законно анексованим Росією, а Революцією Гідності в Україні "фейковою" і "профінансованою". А наприкінці червня прем'єр Італії виступив проти автоматичного подовження санкцій проти Росії. Щоправда італійський протест не позначився на рішенні ЄС – санкції проти країни-агресора подовжили до кінця січня 2019 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація