Луценко про гучне весілля сина: "Маю право на 5-годинне щастя"

Луценко про гучне весілля сина: "Маю право на 5-годинне щастя"

Юрій Луценко / Фото: УНІАН

Глава ГПУ заявив, що дії УДОвців його не стосуються. 

Генеральний прокурор Юрій Луценко прокоментував весілля свого сина, яке влаштували в елітному заміському клубі Queen Country Club під Києвом.

Під постом очільника ГПУ про викриття на хабарництві двох суддів з Дніпра користувач Сергій Смальчук запостив відео з розслідуванням журналістів "Схем" щодо весілля сина генпрокурора. Журналісти зафіксували, що службове авто Генеральної прокуратури нібито відвозить візажиста нареченої. Також у відео йшлося, що авто могли використали і для транспортування подарунків молодят.

У відповідь Луценко поцікавився в автора коментаря, що саме не сподобалося чоловікові в його родинному святі.

"І що вам, Сергію, не подобається? Мій син, відвоювавши під ДАП, не має право на весілля?  Чи я не маю права запросити на свято своїх друзів?  Повернувши країні 50 млрд грн, я маю право на особисте 5 годинне щастя", - написав він.

Смальчук у відповідь відзначив, що його більше цікавить поведінка спіробітників УДО, які застосували силу проти журналістів під рестораном.

"Погодьтеся - які б мотиви зйомки не були у журналістів - ви людина не просто публічна, а державний службовець найвищого рангу. А тому маєте розуміти, що до вас увага прикута, як до нікого іншого", - відзначив він.

Луценко натомість написав, що УДОвців перебували поза межами ресторану, а тому їхні дії мають оцінювати керівники Держохорони.  

Нагадаємо, у ніч проти 16 вересня у Конча-Заспі біля одного з ресторанів, в якому святкували весілля сина Луценка, перебували президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-спікер Ірина Геращенко та ціла низка політиків. Журналіст Михайло Ткач повідомив, що на нього та оператора напали співробітники Управління державної охорони, намагаючись завадити зйомці

В УДО розпочали внутрішнє розслідування через дії співробітників, а глава Держохорони Валерій Гелетей заявив про те, що його підлеглий не нападав на журналістів, а перечипився через схил а схопився за оператора

Весільний бум: Нардеп Сергій Лещенко та син Юрія Луценка одружилися зі своїми коханими цими вихідними

Весільний бум: Нардеп Сергій Лещенко та син Юрія Луценка одружилися зі своїми коханими цими вихідними

Повʼязані теми:

Наступна публікація