Луценко розповів, коли повернеться в активну політику

Луценко розповів, коли повернеться в активну політику

Фото: Reuters

Генпрокурор стверджує, що не бере участі в роботі штабу Порошенка перед президентськими перегонами.

Генеральний прокурор Юрій Луценко запевнив в інтерв'ю ТСН.Тиждень, що не братиме участі в роботі будь-яких виборчих штабів.

Він визнав, щот отримував пропозицію від президента Петра Порошенка. "Я не буду учасником виборчого штаба чинного президента. Це чітко. Так само я не збираюсь якимось чином звертати увагу на процесуальні процеси щодо інших учасників перегонів. Не будуть спеціально порушені справи проти кандидатів, хоча я знаю, що декілька дуже мріють, щоб якось же їх допитали, бо тоді ж можна стати жертвою. Не дочекаються", - зазначив Юрій Луценко.

За його словами, він не фабрикує справи і не допитує з політичною метою. "Ні для того, щоб дискредитувати, ні для того, щоб підняти рейтинг. Дехто звичайно хотів би щоб на час виборів справи були зупинені. Цього також неможливо зробити", - констатував генпрокурор.

При цьому Луценко планує допрацювати до завершення президентських виборів, що вважає "серйозною гарантією того, що вони відбудуться згідно закону і у встановлений час, без жодних фантазій на цю тему". "Із іншого боку, як тільки це завершу, я в травні приблизно думаю повернутися до політичної діяльності. Побачите, що весною мені буде про що відзвітуватися", - додав він.

Юрій Луценко ексклюзивно розповів ТСН.Тижню про Тумгоєва та силовий конфлікт з НАБУ

Юрій Луценко ексклюзивно розповів ТСН.Тижню про Тумгоєва та силовий конфлікт з НАБУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація