Луценко заявив, що кандидат у прем'єри і склад уряду узгоджені

Луценко заявив, що кандидат у прем'єри і склад уряду узгоджені

Фото: УНІАН

Сторони про все домовилися опівночі

Опівночі були узгоджені кандидат в прем'єр-міністри і склад нового уряду.

Про це на сторінці в Facebook повідомив голова фракції "БПП" Юрій Луценко.

"Вчора, в день космонавтики, збирався організовувати Агентство пошуку інопланетного розуму. Бо тут його явно нема.  Але опівночі ознаки розуму відвідали і наші пагорби. Кандидат в Прем'єри і склад Уряду погоджено", - написав Луценко.

Інших подробиць домовленостей голова "БПП" поки що не повідомив.

Нагадаємо, раніше нардеп від "БПП" Мустафа Найєм повідомив, що Гройсман нібито відмовився очолювати Кабмін, оскільки його умови не були виконані. Зокрема, він просив узгодити кандидатуру Андрія Реви на посаду очільника МОЗ або Мінсоцполітики, а Олександра Саєнка – на міністра Кабміну. Окрім того, Гройсман просив призначити Максима Нефьодова на посаду у Мінсоцполітики (як альтернативу Реві), а Володимира Кістіона зробити віце-прем'єром. Також Гройсман виступив проти кандидатур Віталія Ковальчука та Ігоря Райніна на посаду першого віце-прем'єра.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що також і голова Адміністрації президента Борис Ложкін відмовляється від роботи в Кабміні. Йому прогнозували крісло віце-прем'єра.

Як повідомлялося раніше, в неділю, 10 квітня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку. Відповідне рішення Яценюк оголосив у своєму зверненні, яке було опубліковано на його офіційній сторінці у Facebook. Глава уряду зазначив, що подання про складання повноважень буде внесено до Верховної Ради у вівторок, 12 квітня. 

 

Яценюк поки залишається на посаді прем'єр-міністра

Яценюк поки залишається на посаді прем'єр-міністра

Повʼязані теми:

Наступна публікація