Ляшко проголосував із Росітою і дивно пояснив свій вибір

Ляшко проголосував із Росітою і дивно пояснив свій вибір

Фото: facebook.com/O.Liashko

"Радикал" прийшов на дільницю разом з дружиною.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко проголосував на виборах президента, про це написав він на своїй сторінці у Facebook.

На виборчу дільницю головний "радикал" прийшов зі своєю дружиною Росітою. "Сьогодні у нас унікальний шанс все змінити. Голосуємо з Росітою, щоб було менше свиней при владі і більше корів в селі!" - заявив Ляшко.

Перед тим як поставити галочку в бюлетені лідер "Радикалів" заявив: "Ця ручка голосує тільки за Ляшка".

Після голосування лідер "радикалів" продемонстрував бюлетень зі своїм голосом. На коментарі журналістів, що він не має права цього показувати на камери, Ляшко не звертав уваги.

У неділю, 31 березня, відбуваються вибори президента України. Виборчі дільниці вже запрацювали. Юрій Бойко першим з кандидатів проголосував на виборах президента.

У День виборів нового президента України ТСН проведе 7-годинний марафон "Вибір країни" 31 березня. Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація