Ляшко заради піару образив вдову героя АТО і надурив волонтерку

Ляшко заради піару образив вдову героя АТО і надурив волонтерку

Безсоромний піар Ляшка обурив справжніх героїв АТО

Політик збрехав про знайомство з військовим та передану для потреб волонтерів машину.

Українські політики не соромляться заробляти собі політичні рейтинги, паразитуючи на чужому горі. У шахрайстві на війні помічений народний депутат Олег Ляшко, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Лідер Радикальної партії публічно заявив, що в АТО загинув його "друг", командир Олександр Гуменюк. Ляшко запевнив, що саме за його пропозицією у квітні поточного року тодішній міністр оборони Михайло Коваль призначив Гуменюка комбатом.

"Я навіть не хочу входити в дискусію, не хочу це коментувати, це дуже непорядно, дуже непорядно", - каже товариш загиблого комбата Михайло Давидюк.

Бойовий побратим згадує, як вони вдвох із Гуменюком, без Ляшка, формували 11-й батальйон добровольців. А вдова Гуменюка заперечує, що її чоловік узагалі дружив з депутатом.

"Це піар. 120% піар. Це низько. У політиків нема ні совісті, ні честі", - каже вдова Олена Гуменюк.

Ще більше образила рідних героя АТО заява Ляшка про те, що він допомагає сім'ї загиблого. Політик заявив, що "помічник спілкувався з сім'єю комбата, погано, на жаль, поживають, спілкуємося".

"Ляшко не зв'язувався з нами, не розмовляв, нічого", - спростовує це дружина загиблого героя.

Олег Ляшко обманув волонтерку і присвоїв собі заслуги загиблого героя

Олег Ляшко обманув  волонтерку і присвоїв собі заслуги загиблого героя

У мирному Києві від політика не відходять шестеро охоронців, за день їх змінюють інші. Охорона супроводжує псевдогероя аж до його джипа. Того самого, синього "Рендж Ровера", який Ляшко обіцяв продати через аукціон і вторговані гроші віддати на фронт.

Машину досі не продано. "Майже продали. Покупець уже накльовується. Треба взяти найбільшу ціну", - пояснив політик.

Два тижні минуло, бійці втомилися чекати. "Пане Олеже, подаруйте, будь-ласка, свого "Ровера" нашим миколаївським десантникам. Їм скоро в те пекло повертатися, а Ви сфотографуєтесь при передачі, буде PR кращий, ніж у Шустера", - пропонували політикові користувачі в соцмережі.

Цей джип Ляшка, зараз знадобився би волонтерці з Черкас Валентині Безсоновій, яка працює на передовій. Вона щодня готує їжу і забезпечує продовольством воїнів.

Її Ляшко назвав "ангелом Валечкою", з якою познайомився на Луганщині. У соцмережах поділився світлиною з нею, розповів, що ця жінка пече хліб воякам, а наприкінці похвалився – подарував їй автомобіль.

"Бронемашину так, він обіцяв. Її немає. Людина пропіарилася. Він приїздив до нас на трьох броніках. Треба було один чи два в нього забрати. Вона так потрібна нам була. Ми тоді їжу, хліб, ми все возили хлопчикам на передову. Тим, хто ризикує життям щосекунди", - розповіла жінка.

Минулої доби Валю та її хлопців росіяни накрили артилерією під містечком Щастя. Згоріло все, навіть особисті речі солдатів, а також її стара "Газель".

"Ніч нас заливало "Ураганами". В асфальт закатували нас, все горіла. Я немобільна, дуже терміново потрібна машина", - каже волонтерка.

На ранок вона згадала про Ляшка і написала йому SMS: "Олег, де машина?". Відповідь була: "Шукаємо".

Товариш волонтерки обурюється і брехню Ляшка називає піаром.

"Єдине, в чому погоджуся з Ляшком, що Валя – янгол. Так, Валя – янгол. Але не треба цим янголом користуватися у власних інтересах", - каже Віктор Майстренко.

Волонтерку Валю нині хвилює, чим нагодувати солдатів на передовій. Каже, запасів їжі вистачить на кілька днів, а транспорту немає.

Вдова ж Олена шукає гроші на техніку для вояків і навіть не сподівається, що Ляшко вибачиться за спекуляції на імені її загиблого чоловіка-героя, якого всі його солдати називали Батею.

Раніше "радикал" Ляшко отримав на горіхи у кулуарах Верховної Ради за надмірний піар.

Повʼязані теми:

Наступна публікація