"Люди, ну йо-пе-ре-се-те": Шкіряк і Тука обурилися виходу Антипова під заставу у 15 млн грн

"Люди, ну йо-пе-ре-се-те": Шкіряк і Тука обурилися виходу Антипова під заставу у 15 млн грн

Фото: УНІАН

Чиновники прокоментували вихід під заставу фігуранта справи проти еск-податківців.

Українські посадовці емоційно відреагували на вихід під заставу із носінням електронного браслету колишнього начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антипова.

"Люди, ну йо-пе-ре-се-те... Мрак", - зауважив у Facebook радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. 


"У самого Антипова під час обшуків знайшли $ 3,8 млн!!! кеша, на підлозі у валізі, на кишенькові витрати мабуть. 
А суд відпускає його під мізерну, враховуючи фінансові можливості фігуранта і масштаби завданих ним збитків, заставу. У мене немає слів, бо це просто чорнуха якась", - обурився чиновник.

"Нинішній КПК "імені Портнова" і такі рішення українських судів відносно державних злочинців і топ-корупціонерів режиму Януковича - це головний демотиватор ефектиної роботи всієї правоохоронної системи. Но комент, печалька", - додав він.

Своє обурення висловив і заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Геогрій Тука.

"А зараз дивлюсь на всю цю мерзоту, яку гелікоптерами позвозили до Києва і вже почали випускати... Антіпов пішов. Тепер зрозуміло: кожен кандідат економічних наук просто мусить мати сумку з 3,8 млн наекономлених баксів... Щойно, вертаючись з роботи, бачив кілька машин з європейськими номерами - ранком буде продовження шоу "перекрий у Києві дорогу"... Якийсь суцільний сюр…", - резюмував Тука.

Нагадаємо, масштабну антикорупційну операцію провели Генпрокуратура і МВС. Після обшуків затримали 23 колишніх високих обласних чинів Міністерства доходів і зборів зі східних і південних областей, а також Києва. Над цим спільно працювали 1700 поліцейських і півтисячі працівників прокуратури.

Операція почалася о шостій ранку. Затриманих повезли в ГПУ, де вручають підозри, а звідти в Печерський райсуд для обрання запобіжного заходу. Слідчі будуть просити для всіх арешту. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос анонсував, що це не кінець, а тільки перша хвиля гучних затримань.

До того ж він розповів, що "царі і боги періоду режиму Януковича" були затримані завдяки старанням відстороненого голови ГФС Романа Насирова.

Силовики влаштували велике полювання на податківців

Силовики влаштували велике полювання на податківців

Повʼязані теми:

Наступна публікація