Мартиненка затримали і повезли в НАБУ

Мартиненка затримали і повезли в НАБУ

Фото: УНІАН

Його затримали в бізнес-центрі.

Екс-нардепа Миколу Мартиненка затримали та везуть в приміщення НАБУ для оголошення повідомлення про підозру.

Про це повідомила речниця НАБУ Дарина Манжура в коментарі програмі "Схеми", - інформує "Радіо Свобода".

Затримання відбулось за адресою Кловський спуск 7а (бізнес-центр Карнегі), де розташовується офіс партії "Народний фронт" та приймальні народних депутатів цієї політсили.

Раніше член громадської ради НАБУ Олексій Гриценко на власній сторінці у Facebook повідомив, що НАБУ намагається вручити підозру Мартиненку.

"Микола Мартиненко ховається від вручення підозри НАБУ в приймальні народного депутата Дзендзерского Дениса", – написав Гриценко у повідомленні. 

Нагадаємо, 22 грудня 2015 року Верховна Рада ухвалила рішення Мартиненка про складання депутатського мандату після гучних звинувачень в одержанні хабаря в розмірі 30 млн швейцарських франків.

Так, журналісти швейцарської газети SonntagsZeitung з'ясували, що Мартиненко підозрюється в отриманні хабаря в розмірі 30 мільйонів франків, які були заблоковані на рахунках в банку Hottinger в Швейцарії. Там керівництво фінустанови помітило підозрілі транзакції та поскаржилося правоохоронцям. Пізніше прокуратура Швейцарії підтвердила інформацію про кримінальне розслідування у справі. 

Нардеп-втікач Онищенко оприлюднив нові плівки з колишнім депутатом Мартиненком

Нардеп-втікач Онищенко оприлюднив нові плівки з колишнім депутатом Мартиненком

Повʼязані теми:

Наступна публікація