Матюкливий депутат Барна пояснив свою поведінку членам регламентного комітету ВР

Матюкливий депутат Барна пояснив свою поведінку членам регламентного комітету ВР

Фото: Фото Івана Гребенюка/ТСН

Присутнього при цьому журналіста політик уперто називав "особиною".

Народний депутат Олег Барна з другої спроби прийшов на засідання регламентного комітету Ради. Політик вислухав зауваження про неприпустимість хамської поведінки в стінах парламенту, але так і не вибачився перед журналістом Ігорем Колтуновим, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Барна став антигероєм сюжету Колтунова, коли він, єдиний із депутатів, повірив нібито пропозиції  правої руки президента Ігоря Кононенка за 50 тисяч доларів терміново повернутися з-за кордону і проголосувати за потрібні законопроекти. Проте політик це заперечив, а згодом нецензурно вилаяв журналіста просто біля входу до сесійної зали, коли той просив коментар стосовно зафіксованого на фото "кнопкодавства" Барни.

Попри тиск депутатів, Олег Барна так і не вибачився перед журналістом за свою лайку

Попри тиск депутатів, Олег Барна так і не вибачився перед журналістом за свою лайку

Депутат на засіданні комітету виправдовувався, а присутнього журналіста називав "особиною", доки не дістав зауваження від одного з колег. Депутати засудили лексику Барни та пригадали, що після його витівки з’явився флешмоб, який кидає тінь уже на всіх депутатів. Нардепові порадили вибачитися перед усіма ЗМІ та більше не вдаватися до грубих форм спілкування з журналістами.

Вислухавши напучування колег, Барна все одно не вибачається. Депутати одностайно схвалюють постанову, в якій указують Барні, що лаятися народному депутату неможна. Цю заяву спрямують і до фракції Блоку Петра Порошенка, членом котрої є скандальний нардеп.

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація