Медведчук і Бойко знову проводять зустріч з Медведєвим у РФ

Медведчук і Бойко знову проводять зустріч з Медведєвим у РФ

Фото: Associated Press

Медведчук хоче "налагодити міжпартійні контакти" з Росією.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв проводить зустріч з членами "Опозиційної платформи - За життя" Юрієм Бойком та Віктором Медведчуком у будівлі "Єдиної Росії" в Москві.

Про це повідомляє ТАСС.

Кум Путіна Медведчук запевняє, що усе це заради миру на Донбасі, адже без "співпраці з Росією" його досягти неможливо. Він також надумав налагодити міжпартійні контакти з РФ.

Своєю чергою, російський прем'єр заявив, що Россія поки не отримала "виразних сигналів" про курс нового президента України Володимира Зеленського. Медведєв каже, що через Росія дуже чекає на результати виборів до Верховної Ради. 

Також він засмучений відсутністю "політичного діалогу" між російськими та українськими партіями та підтримує ідею "Опозиційної платформи - за життя". Медведєв не впевнений, що цій політсилі вдасться досягти "таких результатів", як у "Єдиної Росії", але бажає їй успіху.

Окрім цього, він заговорив про підписання меморандуму між партіями - аби відносини розвивалися і були системними.

Нагадаємо, 22 березня, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прийняв у своїй резиденції в Москві Юрія Бойка і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука. За результатами зустрічі під час брифінгу Медведчук заявив, що Росія розглядає можливість "зниження" ціни на газ для України на 25%. У "Нафтогазі" скептично поставились до заявлених "знижок", адже за чинним контрактом, зміненим арбітражем, РФ має вже продавати газ на 48% дешевше.

На засіданні Кабміну 27 березня генпрокурор України Юрій Луценко запевнив, що проти Бойка і Медведчука буде відкрито кримінальне провадження за незаконний перетин кордону з РФ. А Гройсман доручив перевірити, чи не було порушень у дотриманні правила аероруху. У політсилі Медведчука пояснюють всі необхідні митні та прикордонні процедури були дотримані.

3 квітня Кабінет міністрів України заборонив нерегулярні авіарейси між Україною та державою-агресором Росією через "вояж" Бойка та Медведчука.

Бойко і Медведчук провели "економічні перемовини" з прем'єр-міністром Росії

Бойко і Медведчук провели "економічні перемовини" з прем'єр-міністром Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація