Медведчук пригрозив "Опозиційному блоку" через "зухвалість в поведінці"

Медведчук пригрозив "Опозиційному блоку" через "зухвалість в поведінці"

Фото: "Опозиційна платформа - За життя"

Політик має намір в Раді почати "кардинально змінювати економічний курс України.

Один із лідерів проросійської "Опозиційної платформи - За життя" (ОПЗЖ) Віктор Медведчук звинуватив "Опозиційний блок" у порушеннях на виборах до Верховної Ради.

Про це він заявив за результатами екзитполів.

"Порушення йдуть від так званих наших колег - "Опозиційного блоку", який зайняв дуже брудну нішу в своїй боротьбі проти нас. Вони дійшли до того, що один із роликів, який крутиться в соцмережах, де Юрій Бойко нібито закликає голосувати за перший номер "Опозиційний блок". Це цинізм. Це виняткова, особлива зухвалість у поведінці, але я думаю, що нічого їм з рук не зійде", - сказав Медведчук.

Він зазначив, що "ОПЗЖ" "сповнена планів та ідей" для реалізації, а саме: "мир в нашій країні, кардинальна зміна економічного курсу, поліпшення рівня добробуту, побудова успішної країни".

ТСН.uа порахував, скільки крісел у новому парламенті можуть зайняти представники п'ятірки партій-лідерів. Так, за даними Національного екзитполу, "Слугу народу" в Раді представлятимуть 126 депутатів (129 депутатів – тут і далі у дужках - за даними екзитполу ТСН), "Опозиційна платформа — За життя" отримає 33 місця в Раді (35 депутатів); "Європейська Солідарність" — 26 (23 депутати), "Батьківщина" — 22 (20 нардепів), "Голос" — 18 народних депутатів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Результати виборів до Ради
Наступна публікація