Медведчука та Киву занесли до партійного списку для участі у виборах народних депутатів

Медведчука та Киву занесли до партійного списку для участі у виборах народних депутатів

Фото: "Опозиційна платформа - За життя"

"Опозиційна платформа – За життя" визначилася з першою десяткою списку.

Партія "Опозиційна платформа – За життя" визначилися із першою десяткою прізвищ у списку на позачергових парламентських виборах, що відбудуться 21 липня цього року.

Перший і другий номери в списку дісталися партійним лідерам Юрію Бойку та Вадиму Рабіновичу. Третє місце віддали Віктору Медведучуку – голові політради партії, куму президента Росії Володимира Путіна і експредставнику України в Тристоронній контактній групі на переговорах в Мінську щодо Донбасу. Далі у списку: 4) Наталія Королевська, 5) Сергій Льовочкін, 6) Василь Німченко, 7) Нестор Шуфрич, 8) Сергій Ларін, 9) Сергій Дунаєв, 10) Тарас Козак.

31-ше місце віддали ексраднику міністра МВС Іллі Киві. Для проходження його в Раду треба, щоб партія набрала 13% голосів виборців.

"У цей день ми починаємо реалізовувати програму, яка буде означати наш шлях до перемоги, наш шлях, який вийде на фінішну пряму 21 липня. Ми зобов’язані принести мир в Україну. Ми зобов’язані врегулювати ситуацію на сході країни, припинити бойові дії", – заявив Медведчук.

Список затвердили 6 червня в Києві на Всеукраїнському об’єднавчому з’їзді партії "Опозиційна платформа – За життя". Там були присутні понад півтори тисячі делегатів, прихильників та активістів політичної сили.

Партійці впевнені у своїй перемозі на виборах. У них уже навіть є кандидатура в прем'єр-міністри – Юрій Бойко.

Зазначимо, що реєстрація кандидатів у народні депутати триватиме до 20 червня. Згідно з законодавством, для реєстрації партії зі списком у загальнодержавному окрузі розмір застави становить 1000 розмірів мінімальної заробітної плати (4 млн 173 тис. грн), а для самовисуванця чи партії, яка висуває кандидата в одномандатному окрузі – 10 розмірів мінімальної заробітної плати (41730 грн).

Змінити місце голосування для участі у виборах до Ради можна до 15 липня.

Позачергові парламентські вибори в Україні заплановані на 21 липня 2019 року.

Фото: ТСН.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація