"Мене пограбували, це правовий бєспрєдєл". Розенблат прокоментував затримання у аеропорту

"Мене пограбували, це правовий бєспрєдєл". Розенблат прокоментував затримання у аеропорту

Фото: УНІАН

Зараз нардеп перебуває на суді з обрання запобіжного заходу.

Солом'янський суд Києва обирає запобіжний захід нардепу Бориславу Розенблату, якого вдень співробітники НАБУ зняли з рейсу до Німеччини. Перед судом депутат прокоментував подію кореспонденту ТСН.

Розенблат стверджує, що з країни тікати не збирався, а лише хотів відвідати клініку після того, як попередній запобіжний захід щодо нього закінчився. У Німеччині він збирався пробути два дні. Депутат каже, що співробітники НАБУ вивели його просто з салону літака.

"Мене пограбували і порушили всі мої конституційні права. Забрали паспорти, кредитні картки, телефони, фактично всі речі", - так назвав депутат дії співробітників НАБУ.

Розенблат прокоментував затримання у аеропорту

Розенблат прокоментував затримання у аеропорту

За твердженням нардепа, в нього не було ані діамантів, ані золота, про які писали ЗМІ, а була лише біжутерія, яку він придбав на подарунок племінницям.

Також Розенблат стверджує, що у представників НАБУ не було рішення суду щодо обшуку та затримання і раніше він попередив Антикорупційне бюро про те, що збирається полетіти за кордон.

Нагадаємо, днями закінчився термін запобіжного заходу нардепу Бориславу Розенблату, якого НАБУ підозрює у причетності до корупційної схеми з видобутку бурштину. Сума хабарів, отриманих у вказаній справі, – понад 300 тисяч доларів. 

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація