Мешканців Сходу України закликають виїхати з захоплених бойовиками територій

Мешканців Сходу України закликають виїхати з захоплених бойовиками територій

Мешканців Сходу просять залишити свої домівки / Фото: УНІАН

РНБО фіксує багато злочинів озброєними бандами.

Рада нацбезпеки і оборони закликає місцеве населення Сходу України залишити захоплені терористами території.

Про це заявив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, терористи на тимчасово підконтрольних ним територіях Сходу України грабують місцеве населення, викрадають мешканців міст та захоплюють приватні будівлі і транспорт, пише "Українська правда".

"У зв'язку із цим ми закликаємо місцевих жителів залишити захоплені терористами території. Для прийому вимушених переселенців біля Донецька  у селі Дачне Маріїнського району та у місті Щастя Луганської області розгорнуто два додаткові пункти для зустрічі осіб, які переміщуються гуманітарними коридорами", - сказав Лисенко.

Зокрема, коридором до Щастя скористалось 967 осіб з Луганщини.

Зазначимо, командування АТО пропонує організувати гуманітарні коридори за такими маршрутами: з Донецька: Ленінським проспектом до об'їзної дороги, далі по трасі Донецьк - Курахове через Мар'їнку; з Горлівки проспектом Леніна, вул. Маршала Жукова, вул. Вітчизняна, вул. Плеханова і далі по шосе Горлівка - Дружківка через Дзержинськ; а також з Луганська по вул. Радянська, вул. 16-я лінія, вул. Фрунзе, вул. Шевченка, вул. 7-а лінія, вул. Комінтерну, далі по шосе Луганськ - Щастя через Металіст.

Повʼязані теми:

Наступна публікація