Ми не працюємо в Росії після того, що вона зробила: Зеленський прокоментував журналістське розслідування

Ми не працюємо в Росії після того, що вона зробила: Зеленський прокоментував журналістське розслідування

Фото: facebook.com/zelenskiy95

Також шоумен перепросив у журналістів, з якими грубо спілкувався.

Керівник "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський заявив, що не веде бізнесу в Росії, так само як не мають його члени колективу студії. Таку заяву артист розмістив у соцмережі.

"Ані я, ані "Студія Квартал-95", ніхто з нашого колективу, ми не працюємо в Росії після того, що Росія зробила з Україною. Ми туди не їздимо, я там не виступаю. Більш того, на мене там відкрито карну справу через те, що я та "Квартал-95" допомагали нашій армії фінансово", - заявив Зеленський.

Напередодні у програмі журналістських розслідувань "Схеми" заявили, що знайшли три російські компанії, які мають того самого співзасновника - кіпрську компанію Green Family Ltd, – що й "Квартал-95". Керівник студії пояснив наявність таких компаній.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мы работаем и живём в Украине!!!

Публикация от Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)

"У нашої компанії дійсно багато різних прав. Ми торгуємо з 21 країною за кордоном, з усіма країнами СНД. Ми торгуємо інтелектуальними правами, нашими форматами, ідеями, сценаріями, і гроші ці, і гроші від роялті, від продажу прав, надходять на різні західні компанії. Звідти ці гроші повертаються в Україну – і тут ми їх витрачаємо на наших співробітників, на наш контент. Ми працюємо лише в нашій країні і працюватимемо лише в Україні", - розповів артист.

Також Зеленський перепросив за різку поведінку з журналістом, який підійшов до нього за коментарем. Шоумен каже, що його захопили зненацька.

"Я хочу пояснити ситуацію, пов'язану з журналістами програми "Схеми": на мене різко вискочили – я різко відреагував. Хлопці, наступного разу не ховайтесь, приходьте, я відповім на всі запитання. Прошу вибачення про всяк випадок", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, про свій намір йти у президенти України Володимир Зеленський оголосив у прямому ефірі каналу 1+1 у новорічну ніч. Згідно з соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.

1 січня Зеленський анонсував сайт, на якому можуть реєструватись охочі приєднатись до команди. Головний критерій - людина не повинна бути пов'язана з політикою.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація