"Ми повинні навчитися знаходити компроміси". Кива прокоментував оприлюднене листування з Жириновським

"Ми повинні навчитися знаходити компроміси". Кива прокоментував оприлюднене листування з Жириновським

Фото: УНІАН

Нардеп запевнив, що намагається "повернути мир в Україну".

Скандальний нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива не заперечує, що листувався під час засідання Верховної Ради з депутатом російської Думи, лідером ЛДПР Володимиром Жириновським.

Про це заявив нардеп в коментарі журналістки "Радіо Свобода".

"Я не заперечую. Я є депутатом європейської країни. І я за міжпарламентські відносини, які будуть зміцнювати мою країну і приносити користь своєму народові. Депутати російської Думи - це такі ж парламентарії. Я з багатьма народними депутатами - і Європарламенту, і Державної Думи - маю відносини, тому що саме в процесі взаємовідносин народжуються компроміси", - сказав він.

За словами Киви, він намагається знайти компроміс, який "дозволить в мою країну повернути мир".

"Частина території у нас анексована, і, на відміну від багатьох ***, я в 14 році виконав свій обов'язок і півтора року провів на фронті. Ми повинні навчитися знаходити компроміси, знаходити той баланс, який дозволить нашій країні відновити економіку, повернути мир і найголовніше - відновити державний кордон, тому що поки 5 років забирає тільки життя, знищує країну. Коли я був солдатом, я тримав у руках автомат, а коли я став парламентарієм, я зобов'язаний знаходити слова. Моя зброя як парламентарія сьогодні - слово. Вода і камінь точить, а курчат ми по осені порахуємо", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, раніше журналісти зняли на відео, як Ілля Кива листувався з депутатом Держдуми і лідером партії ЛДПР Володимиром Жириновським.

Зазначимо, Кива відомий своїми скандальними витівками. Зокрема, нещодавно у соцмережі виклали відео з народним депутатом, який намагався вдарити пішохода за те, що він знімав його.

Раніше Кива побився в ресторані з чоловіком. Відео бійки виклали в Мережі. Опонентом Киви став Михайло Майман (Помогайбо). Відомо, що Михайло балотувався самовисуванцем в народні депутати України від округу в Шевченківському районі Києва. На момент реєстрації був безробітним, проживає в Києві. На своїй сторінці у фейсбуці називає себе "ветераном війни".

Згодом Кива опублікував листування з опонентом за бійку в ресторані. І політик, і його опонент у листуванні ображали один одного.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація