"Мирний план": юрист Трампа відхрестився від передачі в Білий дім пропозицій про оренду Криму РФ

"Мирний план": юрист Трампа відхрестився від передачі в Білий дім пропозицій про оренду Криму РФ

Фото: Reuters

Але він не бачить нічого поганого в тому, що він передав би послання з планом представників американської адміністрації, якщо б воно було йому вручено.

Особистий юрист президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив в інтерв'ю телекомпанії NBC, що не передавав в Білий дім якісь послання з планом українського народного депутата Андрія Артеменка про відновлення миру в Україні і скасування санкцій проти Росії.

Коен підтвердив, що мав коротку зустріч з Артеменком під час останнього візиту в США, проте ніяких послань від нього не отримував, бесід на тему, що стосуються плану, не вів, і навіть не бачився з Флінном під час перебування в Білому домі.

Разом з тим, за словами юриста, він не бачить нічого поганого в тому, що він передав би послання з планом представників американської адміністрації, якщо б воно було йому вручено.

Раніше американські ЗМІ повідомили, що за тиждень до того, як Майкл Флінн пішов з посади радника президента США з національної безпеки, в його офіс був доставлений пакет з пропозиціями про те, як глава Білого дому Дональд Трамп міг би зняти санкції з Росії. За інформацією видання, у складанні документа брав участь депутат Верховної Ради України Андрій Артеменко, член фракції Радикальної партії. У плані, зокрема, містяться вимоги про виведення всіх російських військ із сходу України. Українським виборцям також запропоновано вирішити на референдумі, чи слід здати Росії Крим в оренду строком на 50 або 100 років.

Радикальна партія виключила Андрія Артеменка з лав своєї фракції

Радикальна партія виключила Андрія Артеменка з лав своєї фракції

Повʼязані теми:

Наступна публікація