Молодь програла дисциплінованим пенсіонерам: Притула розповів, чим займатиметься після програшу за крісло мера Києва

Молодь програла дисциплінованим пенсіонерам: Притула розповів, чим займатиметься після програшу за крісло мера Києва

Фото: Сергій Притула

Притула каже, що проти нього "опоненти розгорнули доволі агресивну і брудну піар-кампанію".

Кандидат у мери Києва від "Голосу" під час місцевих виборів Сергій Притула, який за попередніми підрахунками зайняв третє місце, заявив, що його мерська кампанія закінчилася результатом, не на який він розраховував. Але це не є "трагедією вселенського масштабу".

Про це Сергій Притула написав у своєму Facebook.

Притула висловив подяку всім виборцям, які проголосували за нього і за партію "Голос", та волонтерам, котрі стали для нього "вкрай важливими та мотивуючими". Оскільки, зауважив кандидат у мери, проти нього політичні опоненти розгорнули "доволі агресивну і брудну піар-кампанію".

"За відсутності таких каналів комунікації, які були доступні для тих політсил за якими стоять впливові фінансово-промислові групи, у мне залишалось, фактично, два ресурси: соцмережі та особисте спілкування. Я радий був пройти цю кампанію "на ногах" у всьому Києві та зустрічатись з вами у кожному районі. Це дозволило краще вас почути і заглибитись у ваші проблеми", - написав Притула.

Він запевнив, що буде контролювати роботу депутатів від "Голосу" і Київраді і вирішувати проблеми, про які дізнався під час виборчої кампанії. Зі слів Притули, він не збирається "відпускати їх роботу у вільне плавання".

"Вкрай сумно констатувати той факт, що на сьомому році війни, в столиці воюючої країни, є можливим такий високий результат представника відверто проросійської політсили. Це холодний душ для нашого суспільства. І причина замислитись над подальшими кроками, щодо спільної боротьби за викорінення таких колаборантів з політичної карти України", - продовжив Притула.

Стосовно низької явки, на думку політика, вплинули здебільшого тотальна зневіра людьми у тому, що вони можуть своїм голосом на щось впливати, та незнання того, які повноваження, завдяки децентралізації, перейшли від центральної влади на місця.

"Просвітницька робота у цих питаннях – це вкрай важливо. Особливо серед молоді, яка вкотре програла ці вибори дисциплінованим виборцям пенсійного віку", - саркастично зауважив він.

Водночас, Притула побажав Віталію Кличку швидкого одужання від коронавірусу, привітав із перемогою і висловив сподівання, що він "почув і побачив під час цієї кампанії, що киянам не подобається у місті. І буде працювати над вирішенням цих проблем більш успішно, ніж під час попередньої каденції".

"Насправді, все тільки починається", - підсумував він.

До слова, згідно з даними першого екзит-полу Савіка Шустера, Кличко набирав 45,93%, а в другий тур разом з ним виходив кандидат від ОПЗЖ Олександр Попов. Проте екзит-пол “Рейтингу” свідчив, що Віталій Кличко набирає 47,8%, Попов – 8,6%. Але 27 жовтня стало відомо, що за екзит-полом партії "УДАР" Кличко займає перше місце на виборах Київського міського голови з результатом 50,2% та перемагає в першому турі. 

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні виборці обирали мерів міст, голів селищ, сіл і територіальних громад (ОТГ) та депутатів місцевих рад – сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах. 

Місцеві вибори 2020: підрахунок голосів затягується

Місцеві вибори 2020: підрахунок голосів затягується

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація