"Коней на переправі не потрібно міняти". Москаль оголосив, що очолив передвиборчий штаб Порошенка

"Коней на переправі не потрібно міняти". Москаль оголосив, що очолив передвиборчий штаб Порошенка

Фото: tsn.ua

Офіційне оголошення про участь у президентських виборах Порошенка може відбутися 29 січня.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль став очільником виборчого штабу кандидата у президенти Петра Порошенка.

Про це сам керівник Закарпаття заявив у ефірі закарпатського телеканалу "М-студіо".

"Окрім голови обласної державної адміністрації я ще депутат обласної ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність", ще очолюю групу з 15 осіб в обласній раді Блоку Петра Порошенка "Солідарність", я очолюю осередок партійної організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність", і ще одночасно є керівником виборчого штабу, і під кінець ще VIP-агітатором", - заявив Москаль.

На думку Москаля, у час, коли країна перебуває в стані війни, не потрібно змінювати президента.

"Коней на переправі не потрібно міняти, бо потім ту переправу можна і не подолати", - додав він.

Зазначимо, за даними джерел Mukachevo.net у центральному штабі БПП та у депутатському корпусі президентської фракції, Порошенко офіційно оголосить про висунення у кандидати в президенти 29 січня у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Досі чинний президент не подав документи до ЦВК.

Своєю чергою "РБК-Україна", посилаючись на джерела в Адміністрації президента, раніше повідомляло, що наразі розглядаються дві дати: 30 січня та 2 лютого, але найімовірніше, це може статися в січні.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

4 січня ЦВК зареєструвала першого кандидата на пост президента України - колишнього міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка. 8 січня комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів у президенти: лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера "Суспільно-політичного руху "Справедливість" Валентина Наливайченка, лідера "Самопомочі" Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика. 15 січня зареєстровано ще три кандидати - лідера партії "Наші" Євгена Мураєва, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та самовисуванця Віталія Купрія.

Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація