На березі Чорного моря Черновецький добудовує розкішну віллу з басейнами та джакузі

На березі Чорного моря Черновецький добудовує розкішну віллу з басейнами та джакузі

Черновецький "не спростовував і не підтверджував", що це його будинок / Фото: ТСН.ua

У липні мають добудувати новий, пишний заморський маєток Черновецького. 

Леонід Черновецький закінчує будівництво своєї грузинської вілли. Заморський будиночок на території 2,5 га розташований біля берега моря в сосновому лісі, а навколо жоднісінького сусіда, розповідає Сегодня.

Зведення будиночка охороняється, неначе стратегічний об'єкт. Навколо нього паркан із цілодобовою охороною. По периметру будівельного майданчика розташовані відеокамери. Охорона не підпускає сторонніх до майбутньої вілли та відмовляється про неї говорити.

Натомість робітники, яких не багато не мало, але близько ста осіб, виявилися доволі балакучими. Один із них розповів виданню, що зводить двоповерхові хороми грузинська компанія "Анаген", а процес контролюють спеціалісти з Іспанії та Італії.

Ще рік тому Черновецький сам перевіряв процес будівництва. На об'єкт він прилітав на вертольоті, розповів працівник.

"Я особисто не зустрічався з ним, але коли запитав у хлопців з охорони, вони відповіли, що власник прилітав", - розповів він.

Сам Черновецький не захотів підтверджувати чутки про свою нову власність.

"Не буду ні спростовувати, ні підтверджувати чутки про мою власність на новий будинок. Але, безумовно, я буду в ньому жити та працювати. Думаю, що через три-чотири місяці, щоб журналісти не обтяжували себе репортажами "про мої таємні плани", я сам відзніму будинок та прилеглу територію у всіх ракурсах", - розповів виданню екс-мер Києва.

Нагадаємо, син Леоніда Черновецького Степан є співзасновником десятка фірм по всій Україні. Його основний рід діяльності - торгівля нерухомістю та зброєю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація