На Луганщині від "Градів" бойовиків загинули дві жінки і 14-річна дівчина

Терористи намагалися розстріляти працівників слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце злочину.

У селищі Кряківка Луганської області внаслідок обстрілів бойовиків загинули дві жінки та 14-річна дівчина. Також під кулі терористів потрапили правоохоронці, які виїхали на місце злочину.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник прес-служби ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

Правоохоронці виявили на подвір'ї будинку, що знаходиться на околиці селища, тіла 14-річної дівчинки та її 64-річної бабусі. У будинку знаходилося тіло загиблої 50-річної матусі. Ця родина місяць потому поховала власника будинку, батька дівчинки.

"Як з'ясувалося, люди загинули внаслідок артилерійського обстрілу селища, який вели бойовики з третьої до шостої ранку з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Декілька снарядів потрапили на подвір'я будинку. Під час огляду трупів на тілах встановлені тілесні ушкодження у вигляді численних оскольчатих ран", - йдеться у повідомленні.

Коли працівники слідчо-оперативної групи оглядали місце злочину, в лісосмузі, на відстані приблизно 500 метрів, військовослужбовці, які супроводжували міліціонерів, помітили танк бойовиків. Бойова машина здійснювала коректування дула в напрямку будинку, на подвір'ї якого знаходилась слідчо-оперативна група. Через декілька хвилин бойовики з кулеметів почали обстрілювати правоохоронців.

"Але військовослужбовці 12-го батальйону територіальної оборони "Київ" та бійці "Айдару" дали бойовикам гідну відсіч, тим самим надали можливість правоохоронцям провести слідчі дії, вилучити речові докази, та вивезти тіла загиблих жінок", - повідомляють у прес-службі ГУМВС Луганщини.

З місця події вилучено уламки артилерійських снарядів. В результаті обстрілу правоохоронців жертв та постраждалих не має.

Нагадаємо, на Луганщині від рук найманців загинули двоє нацгвардійців, їхні тіла захоплені.

На Донбасі за минулу добу загинуло четверо українських бійців

На Донбасі за минулу добу загинуло четверо українських бійців

Повʼязані теми:

Наступна публікація