На Львівщині авто власника ФК "Карпати" потрапило в смертельну ДТП

На Львівщині авто власника ФК "Карпати" потрапило в смертельну ДТП

Фото: zaxid.net

Унаслідок аварії молода жінка загинула на місці.

Автомобіль відомого львівського бізнесмена та власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, унаслідок якої загинула молода жінка.

Про це інформує ZAXID.NET

Аварія сталася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району пообіді. За попередньою інформацією, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, повертав чи виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП. Саме цю інформацію підтвердили у поліції. "На місці аварії виявився власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом", - пише видання.

Фото: zaxid.net

Очевидці аварії розповіли, що Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG. "Встановити особисту причетність Димінського до ДТП можна було б переглянувши записи відеокамер, розташованих на виїзді зі Львова, а також опитавши безпосередніх свідків ДТП", - пише видання.

"Кортеж Петра Димінського щодня їздить цією дорогою з центру Львова, де поруч з Львівською облрадою розташований офіс бізнесмена, до його резиденції на території Яворівського полігону, - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Пізніше львівська поліція поширила офіційне повідомлення про ДТП, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів'янин. Очевидно, мова йде про охоронця Димінського, який заявив, що саме він перебував за кермом у момент зіткнення. Петрові Димінському 62 роки.

Нагадаємо, у Луцьку маршрутка влетіла у КамАЗ, понад десяток осіб постраждали. За попередньою інформацією, водієві маршрутного таксі "Луцьк-Колки" стало зле і він в'їхав у КамАЗ, що рухався в попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення постраждали водії та близько 10 пасажирів автобуса, серед яких можуть бути діти. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація