На одній із дільниць спостерігачі побилися за право зафіксувати порушення – ЦВК

На одній із дільниць спостерігачі побилися за право зафіксувати порушення – ЦВК

Фото: УНІАН

Також там розповіли і про ще один курйоз під час голосування.

Під час виборів президента України двоє спостерігачів на одній із дільниць побилися за право зафіксувати порушення виборчого процесу.

Про це на брифінгу заявив заступник голови ЦВК Євгеній Радченко, передає УНІАН.

"Не обійшлося і без курйозів – було зафіксовано випадок, коли двоє спостерігачів громадських організацій побилися, а причина конфлікту була, що кожен з них намагався відвоювати право зафіксувати порушення виборчого законодавства", - повідомив він.

Окрім цього, Радченко розповів, що на Сумщині члени комісії загубили ключі від сейфу, де зберігались бюлетені, а тому його довелось розрізати болгаркою.

Як повідомлялося раніше, в Україні завершилося голосування на першому турі виборів президента України. За даними "Національного екзит-полу 2019" станом на 18:00, у першому турі виборів президента України перемагає шоумен Володимир Зеленський із результатом у 30,4%. Петро Порошенко посів другу сходинку з показником 17,8%. Юлія Тимошенко стала третьою - 14,2%.

У результатах екзит-полу на замовлення ТСН станом на 18:00, Зеленський отримав 30,1% голосів виборців, на другому місці -  Порошенко із результатом у 18,5%. Третю позицію обійняла Тимошенко - 14%.

ЦВК оприлюднила останні дані про явку виборців на дільниці

ЦВК оприлюднила останні дані про явку виборців на дільниці

Повʼязані теми:

Наступна публікація