На перевиборах в Обухові спіймали "на гарячому" покупця голосів

На перевиборах в Обухові спіймали "на гарячому" покупця голосів

Чоловік мав списки з переліком людей, які мали голосувати за Бадаєва / Фото: electioninfo.org.ua

Помітили чоловіка, який займався підкупом виборців, прихильники кандидата від Радикольної партії Олега Ляшка.

В Обухові Київської області, де проходять перевибори депутата до Верховної Ради, на 94 окрузі затримали особу, яку підозрюють у підкупі голосів виборців.

Про це повідомляє громадянська мережа "ОПОРА".

Виявили чоловіка, який нібито займався підкупом, прихильники кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового за участі самого кандидата.

За словами Лозового, чоловік намагався організувати підкуп голосів неподалік від однієї з дільничних виборчих комісій.

На підтвердження цього Лозовий та його прихильники продемонстрували журналістам папери з переліком осіб, які зобов'язувались голосувати за іншого кандидата по цьому округу, самовисуванця Руслана Бадаєва.

Затриманого доправили до найближчого райвідділку міліції. У свою чергу сам затриманий запевнив, що він не має жодного стосунку до підкупу і проти нього було здійснено провокацію.

Нагадаємо, сьогодні, 15 грудня, в Україні тривають довибори у Верховну Раду в п'яти проблемних округах, де після виборів минулого року так і не вдалося встановити результати. Повторні вибори відбудуться в округах № 94 (Обухів, Київська область), №132 (Первомайськ, Миколаївська область), №194 (Черкаси), №197 (Канів, Черкаська область), №223 (Шевченківський район, Київ).

Повʼязані теми:

Наступна публікація