На Полтавщині через підозру у вбивстві депутата-"свободівця" затримали його колегу з партії Ляшка

На Полтавщині через підозру у вбивстві депутата-"свободівця" затримали його колегу з партії Ляшка

Фото: Facebook/Олег Супруненко

Лідер Радикальної партії вимагає від депутата скласти мандат.

У Миргороді Полтавської області депутата Радикальної партії Хачатура Хачатряна затримали у справі про вбивство його колеги з ВО "Свобода" Олега Супруненка.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Олег Ляшко.

"Мені стало відомо, що депутата Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна затримали за звинуваченням у вбивстві його колеги-депутата від ВО "Свобода" Олега Супруненка", - повідомив він.

Депутата Радикальної партії затримали за звинуваченням у вбивстві

Депутата Радикальної партії затримали за звинуваченням у вбивстві

За словами Ляшка, йому наразі невідомі обставини кримінальної справи. Окремо він запевнив, що не буде за жодних обставин прикривати злочинців.

"Я вимагаю від Хачатура Хачатряна скласти мандат і постати перед правосуддям. Усі, хто причетні до цього нелюдського злочину, мають бути найсуворіше покарані!" - додав лідер Радикальної партії.

Мені стало відомо, що депутата Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна затримали за звинуваченням у вбивст...

Опубликовано Олегом Ляшко 19 сентября 2017 г.

Своєю чергою депутат Ради від ВО "Свобода" Олександр Аронець оприлюднив фото підозрюваного у вбивстві колеги Хачатура Хачатряна і закликав людей під'їжджати до райсуду у Полтаві, де розглядатиметься справа про вбивство.

"Зараз у Октябрському районному суді м. Полтава буде суд над цим нелюдом та ще двома підозрюваними. Одним підозрюваним у замовленні вбивства і двома підозрюваними у виконанні вбивства. Прошу тих, хто має можливість підтягнутись, аби суд не відпустив "радикала", - наголосив він.

Депутата Миргородської міськради від "Радикальної партії Ляшка" Хачатура Хачатряна затримали за вбивство депутата від ВО...

Опубликовано Олександром Аронецем 20 сентября 2017 г.

Нагадаємо, депутата від ВО "Свобода" Олега Супруненка жорстоко побили у Миргороді 12 липня, коли він повертався додому після роботи. Депутат отримав важкі травми, його знайшли непритомним на узбіччі. 7 серпня він помер у реанімації. У Олега залишилися дружина та маленький син.

Повʼязані теми:

Наступна публікація