На Полтавщині очільницю райдержадміністрації зупинили з 2,6 проміле алкоголю за кермом – нардеп

На Полтавщині очільницю райдержадміністрації зупинили з 2,6 проміле алкоголю за кермом – нардеп

Фото: pixabay.com

Чиновниця намагалася домовитися з поліцейськими, потім почала погрожувати, а коли нічого не допомогло - розплакалася.

У Полтавській області правоохоронці на трасі Київ – Харків зупинили голову Лубенської райдержадміністрації напідпитку за кермом авто.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Вчора (20 вересня – прим.ред.) на 214 кілометрі траси Київ-Харків патрульною поліцією був зупинений автомобіль, за кермом якого перебувала голова Лубенської райдержадміністрації Полтавської області Тетяна Качаненко", - повідомив він.

За словами Мосійчука, правоохоронці запропонували чиновниці пройти тест на алкогольне сп'яніння, проте вона відмовилась.

"Поліцейські наполягли на дотриманні чинного законодавства, і в результаті проведення тесту було встановлено, що Тетяна Качаненко перебуває в стані алкогольного сп'яніння 2,6 проміле", - додав нардеп.

Після цього, зазначив Мосійчук, поліція склала протокол за участю понятих, але очільниця Лубенської РДА відмовилася його підписувати і почала "дзвонити комусь зі своїх покровителів і просити зам'яти цю ситуацію, погрожувала поліцейським, а коли нічого не допомогло, просто розплакалась".

Нардеп запевнив, що вже готує відповідне депутатське звернення на ім'я президента України Петра Порошенка з вимогою негайно звільнити з займаної посади голову Лубенської райдержадміністрації Полтавської області Тетяну Качаненко "за негідну державного службовця поведінку за кермом в стані алкогольного сп'яніння, а також звершене спілкування з представниками національної поліції, а також службового становища для тиску на них".

П'яний за кермом злочинець ! Державний службовець за кермом втричі злочинець! Не буду повторюватися скільки горя і слі...

Опубликовано Ігором Мосійчуком 21 сентября 2017 г.

Нагадаємо, 11 лютого поліція спіймала голову Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який у стані алкогольного сп'яніння їхав за кермом. Суддя їхав за кермом авто Toyota Tundra, що належить члену виконкому Одеської міськради Миколі Шурді, який був поруч також з ознаками сп'яніння. Відтоді в Одесі не можуть знайти суддю, який би судив колегу за кермування напідпитку.

Одеські судді відмовляються розглядати справу проти колеги Олега Глуханчука

Одеські судді відмовляються розглядати справу проти колеги Олега Глуханчука

Повʼязані теми:

Наступна публікація