НАБУ відкриє провадження проти міністра юстиції Петренка - ЗМІ

НАБУ відкриє провадження проти міністра юстиції Петренка - ЗМІ

Фото: УНІАН

На бюро покладене зобов'язання суду.

Суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України відкрити кримінальне провадження проти міністра юстиції України Павла Петренка. 

Про це йдеться у повідомленні на запит юристів "Тисни" за матеріалами програми "Наші гроші", повідомляє Bihus.info.

Повідомляється, що Солом'янський районний суд Києва зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження проти Петренка через декларування недостовірної інформації. 

Як раніше з'ясували журналісти видання, племінниця Петренка Божена Клічук стала власницею двох квартир в житлових комплексах в елітному районі Києва - Печерському. Також вона володіє автівкою Lexus NX200.

Цікаво, що сам Петренко мешкає в орендованому житлі, а племінниця не проживає в жодній з записаних на неї елітних квартир. Вона мешкає в маминій квартирі на бульварі Тараса Шевченка. 

Також в декларації вказано, що міністр володіє 11-річною машиною Volkswagen Golf, водночас користується він орендованою Toyota. Він також має немалі суми коштів на банківських рахунках та готівкою.

Нагадаємо, уранці 13 вересня працівники Національного антикорупційного бюро України оголосили підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація