НАБУ зібрало всі документи, необхідні для екстрадиції матері Онищенка

НАБУ зібрало всі документи, необхідні для екстрадиції матері Онищенка

Фото: УНІАН

Кадирова є співорганізатором скандальної "газової схеми".

НАБУ направило до ГПУ для подальшого скерування компетентним органам Іспанії повний пакет документів для початку процедури екстрадиції Інеси Кадирової, матері нардепа Олександра Онищенка.

Про це повідомляє прес-служба бюро.

За версією слідства, Кадирова є співорганізатором так званої "газової схеми", внаслідок якої інтересам держави завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Зазначається, що після отримання оригіналів документів суд Іспанії ухвалюватиме рішення про застосування так званого екстрадиційного арешту або іншого запобіжного заходу до розгляду питання про екстрадицію.

Нагадаємо, 30 березня Кадирову затримали в Іспанії за орієнтуванням Інтерполу та Європолу. НАБУ оголосило Інесу Кадирову у розшук у серпні 2016 року. Вона підозрюється у створенні злочинної організації, розтраті майна в особливо великих розмірах та фіктивному підприємництві. 

Онищенка підозрюють у організації схеми з розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

НАБУ відреагувало на скандальні плівки Онищенка

НАБУ відреагувало на скандальні плівки Онищенка

Повʼязані теми:

Наступна публікація