Нацагентство знайшло плагіат у роботах міністра освіти Шкарлета

Нацагентство знайшло плагіат у роботах міністра освіти Шкарлета

Фото: Право на владу

Плагіат в наукових роботах Шкарлета підтвердили міжнародні експерти.

Етичний комітет Нацагентства з питань забезпечення якості освіти знайшов плагіат в трьох роботах виконувача обовʼязки міністра освіти Сергія Шкарлета.

Про це повідомляє LIGA.net.

"Вимушені констатувати плагіат у трьох роботах. Представимо це у нашому висновку. І є відповідна таблиця, яка вказує на некоректні посилання з ознаками академічного плагіату", — сказав голова Нацагентства Сергій Квіт.

Плагіат в наукових роботах Шкарлета підтвердили міжнародні експерти — американський професор етики і права, адвокат в міжнародній організації з академічної доброчесності Крістін Моріарті, чеський експерт Томаш Фольтинек і польський експерт Кшиштоф Гутовський.

Як зазначається, на засіданні комітету був адвокат Шкарлета, який постійно перебивав Квіта та заявляв йому відвід. За його словами, у того "конфлікт інтересів" і особиста неприязнь до його підзахисного.

Комітет у підсумку вирішив рекомендувати Нацагентству встановити факт плагіату в статтях. Вирізки з плагіатом у роботах, а також документи з порівняльними таблицями обі будуть оприлюднені на офіційному сайті агентства найближчим часом.

Сергій Шкарлет - про кошти на закупівлю масок і дезінфекторів у школи

Сергій Шкарлет - про кошти на закупівлю масок і дезінфекторів у школи

Повʼязані теми:

Наступна публікація