"Нагадує ображену дитину": Кубраков прокоментував заяви Уманського

"Нагадує ображену дитину": Кубраков прокоментував заяви Уманського

Фото: Право на владу

Мовляв, чому Уманський так довго мовчав/

Керівник "Укравтодору" Олександр Кубраков прокоментував заяви ексміністра фінансів Ігоря Уманського з критикою розподілу коштів фонду боротьби з COVID-19.

Про це він сказав 19 листопада в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". 

"Я теж дивився всі ці заяви, але я не побачив жодної конкретики, тому що її просто немає. Ти був на посаді протягом всього періоду, ти бачив, коли починалось виділення коштів з ковідного фонду, коли ця ідея проговорювалась, коли парламент проголосував, коли уряд прийняв постанову. Чому ти мовчав, якщо ти щось бачив, щось тобі не подобалось? Він мені нагадує ображену дитину, у якої в силу якихось амбіцій, причин, щось не склалось. Є хайпова тема, він її підхоплює", - зауважив Кубраков.

Також він відкинув звинувачення у тендерній змові та існуванні "картелю".

"На наших об'єктах працює 63 компанії. 20 компаній мають контракти понад 1 млрд грн. Про який картель йде мова? Не можна цього казати. Це перше. Друге. Те, що є тендерна документація, яка змінювалась в цьому році. Просто поясню. Раніше в тендерній документації була виписана якась спеціальна машина, яку мала одна компанія або дві в Україні - і одразу можна було зрозуміти, хто перемагає", - додав він.

Кубраков пояснив, що є ухвалені Міністерством економічного розвитку правила гри на цьому ринку. 

Зауважимо, що Уманський на ефір не прийшов: він пояснив це особистим проханням Андрія Єрмака. Про це колишній посадовець написав у Facebook.

Читайте також: 

Незалежний технагляд та довіра міжнародних кредиторів – Кубраков про роботу "Укравтодору"

Незалежний технагляд та довіра міжнародних кредиторів – Кубраков про роботу "Укравтодору"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація