Нагороджувальний марафон триває: Порошенко вручив орден Туску

Нагороджувальний марафон триває: Порошенко вручив орден Туску

Фото: twitter/Петро Порошенко

Голова держави подякував президенту Європейської ради за підтримку.

Сьогодні, 13 травня, чинний президент України Петро Порошенко вручив орден Ярослава Мудрого президенту Європейської Ради Дональду Туску. Про це повідомляється на офіційних сторінках голови держави.

“Гордий можливістю нагородити великого друга України, Президента Європейської Ради Дональда Туска високою державною нагородою - орденом Ярослава Мудрого. Щиро дякуємо, пане Президенте, за глибоке розуміння і надійну підтримку України та українців на нашому спільному шляху повернення в єдину родину європейських народів та відстоювання нашого суверенітету та територіальної цілісності”, - зазначив Порошенко.

Гордий можливості нагородити великого друга України, Президента Європейської Ради Donald Tusk високою державною нагородою –орденом Ярослава Мудрого. Щиро дякуємо, пане Президенте, за глибоке розуміння і надійну підтримку України та українців на нашому спільному шляху повернення в єдину родину європейських народів та відстоювання нашого суверенітету та територіальної цілісності.

Опубліковано Петром Порошенком Понеділок, 13 травня 2019 р.

Нагадаємо, в останні дні перебування на посади Порошенко відзначився низкою призначень та нагород, деякі з яких викликали неодностайну реакцію суспільства. Так, обурення викликали нагородження "голови ради Об’єднання українців Росії" Василя Думи орденом "За заслуги" І ступеня, нагородження екс-регіонала Лисова, який фігурує у провадженні про будівельну аферу, начебто присвоєння звання генерал-полковника заступнику голови СБУ Демчині.

У Зеленського пообіцяли переглянути всі призначення Порошенка, ухвалені ним в останні тижні каденції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація