Наливайченко йде у президенти

Наливайченко йде у президенти

Фото: Право на владу

За його словами, "усі мають бути рівними перед законом: і президент, і звичайний громадянин".

Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко офіційно заявив, що братиме участь у виборах президента України.

Про це повідомляє прес-служба його партії.

"Делегати всеукраїнського з’їзду партії "Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка "Справедливість" 3 січня, одноголосно проголосували за кандидатуру свого лідера Валентина Наливайченка як кандидата на наступних виборах президента України, що відбудуться 31 березня", - йдеться у повідомленні.

Наливайченко заявив, що "йде в президенти не заради крісла, а задля людей". На посаді президента він пообіцяв "спиратися лише на власний народ і на закон". За його словами, "усі мають бути рівними перед законом: і президент, і звичайний громадянин".

"Наливайченко відмовиться від президентського імунітету та привілеїв і одразу після обрання главою держави внесе до парламенту проект Закону про імпічмент президента. Він також обіцяє позбавити недоторканності і привілеїв народних депутатів та суддів", - зазначає прес-служба партії.

За словами колишнього голови СБУ, його першочергові завдання на посаді президента – "відновлення миру, знищення корупції та повернення країни на шлях розвитку".

Крім того, Наливайченко заявив про готовність відразу після свого обрання президентом запустити роботу Антикорупційного суду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація